Als je last hebt van acne heb je vast al van alles geprobeerd om je huid rustiger te krijgen. Dat is nog niet zo makkelijk, want het is een vervelende huidaandoening waar veel factoren op van invloed zijn.

Gelukkig ben je bij Blush Skin Institute in goede handen als je last hebt van acne, onze huidspecialiste helpt je er zo snel mogelijk van af te komen.

Om acne langdurig te verminderen zijn meerdere behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen jouw huid nodig heeft is afhankelijk van de ernst van de acne.

Blush Skin Acne behandeling

  • Reiniging van de huid
  • Lysing of enzymatische peeling
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Fruitzuur(behandeling?)
  • Masker
  • Afsluitende verzorging

Duur van de behandeling: 60 minuten
Prijs van de behandeling:  € 69,-


Acne, sporen en littekens

Helaas laat acne altijd sporen achter in de vorm van acne littekens en rode vlekjes. Ook daar heeft Blush Skin Institute fantastische behandelingen voor:

Microneedling, behandeling met de dermapen voor acne littekens, Microdermabrasie, de Algea Peeling, Medik8 Betapeel of lightpeel zijn doeltreffend en geven een mooi resultaat.


Na de behandeling:

Direct na de behandeling zal de huid rood zijn en kan er lichte zwelling optreden. Soms neemt de acne zelfs tijdelijk even toe (niet schrikken, dat is normaal).

Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan je huid schraal aanvoelen en kunnen er kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk dat je niet krabt aan de korstjes om littekens en pigmentvlekjes te voorkomen.

Na een aantal dagen wordt de actieve acne zichtbaar minder, ziet je huid er stralender uit en dat voel je ook!


Nazorg, wees lief voor je huid!

Na een acnebehandeling gun je je huid de tijd om te herstellen. Houd je gezicht 48 tot 72 uur make-up-loos en vermijd water in je gezicht zo lang mogelijk, des te langer duurt werkt de behandeling door. We adviseren je tot vier weken na de behandeling niet onder de zonnebank te gaan.


Behandelplan en thuisverzorging

Als we samen het intensieve traject aangaan om jouw acne te laten verdwijnen, is het eerste resultaat vaak al snel zichtbaar. Daarna blijft het heel belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen en jouw leefstijl en voedingspatroon blijvend aan te passen.

Met de juiste behandelingen en ondersteunende producten van Medik8 voor thuisgebruik, kan ook jouw huid weer gaan stralen en in balans worden gebracht. Een goede huidverzorging thuis zorgt ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden.


Nieuwsgierig geworden?

Heb je nog vragen, stel ze gerust! We nemen graag de tijd om je uitgebreid te informeren hoe we de acne in jouw huid kunnen verminderen.

Wil jij ook kennismaken met de huidverbeterende acnebehandeling van Blush Skin Institute? Boek je afspraak handig online of neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

 

Check je zorgverzekering

De behandeling van acne in het gezicht kan in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit jouw zorgverzekering. Dit is afhankelijk van jouw aanvullende verzekeringspakket. Vraag je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Wij zijn aangesloten bij het Anbos.