Het ontstaan van rimpels hoort bij een normaal verouderende huid. Ultraviolette straling in zonlicht en zonnebanken versnelt het verouderingsproces, net als roken. Goede zonbescherming is dus belangrijk om rimpels tegen te gaan.

Niet alle rimpels zijn hetzelfde. Er zijn de fijne rimpeltjes die ontstaan door vermindering van elastinevezels in de huid. Als je de huid tussen twee vingers licht aanspant verdwijnen deze rimpeltjes. Daarnaast zijn er de diepe rimpels die in feite meer groeven en plooien zijn. De derde soort rimpels zijn de fronsrimpels. Deze ontstaan niet door het verslappen van je huid, maar omdat je bewust of onbewust je huidspieren aanspant.


Rimpels, wat is eraan te doen?

Stoppen met roken en het gebruik van hoogwaardige cosmetica – afgestemd op jouw huid – komt de kwaliteit van de huid eveneens sterk ten goede. Blush Skin Institute heeft voor elk type rimpels doeltreffende behandelingen en cosmetica die is afgestemd op jouw huidtype.


Geschikte behandelingen zijn

Voor het tegengaan van rimpels zijn alle beauty gezichtsbehandelingen van Blush Skin Institute, in combinatie met de Casmara alginaat maskers of de Medik8 Age Defying Facial, geschikt en doeltreffend.

Rimpels


AFSPRAAK MAKEN

In een vrijblijvend intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is.
Om een nog beter beeld van jouw huid te krijgen, kan ook de skin analyse ingezet worden. Met deze scan krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. We maken zes verschillende foto’s met diverse belichtingen. Op die manier wordt het onzichtbare in jouw huid zichtbaar!
Ook als je geen huidklachten hebt, helpt een huidscan om te bepalen welke factoren jouw ideale huidconditie in stand houden en hoe je jouw droomhuid kunt behouden.

Afspraak maken Terug naar overzicht