Schimmelnagels zijn perfect te behandelen met laser. Vergeet allerlei crèmes en vloeistoffen van de drogist die niet of nauwelijks zullen helpen bij schimmelnagels en kies voor een effectieve laserbehandeling. Een laserbehandeling leidt namelijk wel tot het gewenste resultaat.

Voor een effectieve behandeling van jouw schimmelnagel(s), werken wij met de meest effectieve laser op de markt om schimmelnagels mee te behandelen. Met de extreem korte pulsen kan de behandeling snel, goed en veilig worden uitgevoerd.

Dankzij de uitstekende eigenschappen van de GentleYag Pro-U wordt het voor uw patiënt mogelijk gemaakt om snel en veilig een schimmelnagels behandeling te ondergaan en te realiseren. De GentleYag Pro-U is veelzijdig en tevens te gebruiken voor ontharen, verwijderen van pigmentvlekken en het behandelen van vasculaire aandoeningen. De huid wordt tijdens het laseren beschermd door de gepatenteerde DCD, hierdoor wordt de behandeling efficiënter en minder pijnlijk. Kiest u voor de GentleMax Pro, dan profiteert u van het beste van twee Candela™ systemen in één: de GentleYAG Pro-U laser en de GentleLase Pro-U laser. Zo kunt u nog meer patiënten helpen met één apparaat, waaronder rejuvenation behandelingen.

Zo werkt het

De beste behandeling op het gebied van schimmelnagels is de laserbehandeling met de Nd:YAG-laser. Klinische studies tonen aan dat deze laserbehandeling bij meer dan 50% van de patiënten een aanhoudende verbetering geeft. Tijdens de behandeling vernietigt het laserlicht de schimmels zonder de nagel, het nagelbed of de omliggende huid te beschadigen. De laser verhit alleen de nagel, waardoor de schimmels worden vernietigd. Deze warmte is voelbaar maar gelukkig goed te verdragen. Het aangetaste deel van de nagel groeit uit en maakt plaats voor een gezonde nagel. Goodbye schimmelnagel, hello gezonde nagel!

Behandelingen en interval voor kalknagel verwijderen

Voor het beste resultaat raden we drie tot vijf behandelingen aan, met een interval van twee weken. Dit is een gemiddelde indicatie, dit is persoon verschillend. Uiteraard gaat de specialist met je in gesprek om verwachtingen te peilen en staat de specialist natuurlijk altijd voor je klaar voor adviezen en vragen over een kalknagel verwijderen.

Advies vooraf de behandeling van kalknagel verwijderen

Het is noodzaak om de betreffende nagel(s) alvorens de behandeling bij de pedicure of de pedoloog te laten frezen. Zo dun mogelijk. Dit houdt in dat alle aangetaste delen van jouw nagel zo precies en dun mogelijk worden gevijld. Dit zorgt ervoor dat de laserstraal van de Gentle max pro laser het gebied diep genoeg bereikt voor een optimaal resultaat. Daarnaast raden wij aan om schone sokken mee te nemen.

Beste resultaat bij kalknagel verwijderen

Natuurlijk willen wij altijd het beste resultaat behalen dat mogelijk is; dat de kalknagel verwijderen volledig lukt en de schimmel helemaal verdwijnt. Er zijn zelf een aantal dingen waar je rekening mee kan houden na behandeling, om ervoor te zorgen dat jouw nagels niet weer geïnfecteerd worden:

  • Was lakens en sokken (waar de voeten tegen aankomen) op minimaal 60 graden
  • Desinfecteer nagelverzorgingsproducten (zoals een nagelschaartje)
  • Gebruik wegwerpvijltjes bij het vijlen van nagels
  • Behandel schoenen, slippers, sloffen, sandalen en dergelijke met een antischimmelspray of -poeder
  • Gebruik geen nagellak gedurende het herstelproces van de kalknagel verwijderen

Tarieven

Behandeling Prijs
1 – 2 nagels €69,95
3 – 4 nagels €89,95
5 – 6 nagels €109,95
7 – 8 nagels €119,95
9 – 10 nagels €139,95

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij kennismaken met van Blush Skin Institute? Je kunt online een afspraak boeken of contact opnemen voor het inplannen van een afspraak. Als je vragen hebt over jouw nagels of de mogelijkheden die wij bieden, stel ze gerust!