Medik8 staat voor huidverbetering zonder irritatie. De huidproducten van Medik8 zijn een combinatie van cosmetica en farmaceutica en geschikt voor ieder huidtype. Medik8 is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. WAT IS COSMECEUTISCHE HUIDVERBETERING? Cosmeceuticals zijn producten die biologisch actieve ingrediënten bevatten die de effectiviteit van huidverbetering verhogen. In plaats van te verwachten dat een vochtinbrengende crème alleen zijn basiswerk doet, wordt aangenomen dat een cosmeceutische vochtinbrengende crème een of meer actieve bestanddelen heeft die huidvoordelen bieden die veel groter zijn dan alleen oppervlakkige hydratatie. Medik8 is een cosmeceutisch merk omdat we hoogwaardige actieve ingrediënten en beproefde ingrediënten gebruiken in al onze producten. We gebruiken veel ingrediënten die klinisch zijn getest en waarvan origineel onderzoek is gedaan om producten te maken waarop je kunt vertrouwen dat ze werken, zonder dat je een recept nodig hebt. Uiteraard worden alle beloftes die we doen over resultaten onderbouwd door testen, onderzoeken en feedback. Wij zijn net zo nauwgezet als u als het gaat om het uitdagen van wat wel en niet werkt.

Medik8 wordt al jaren door onze zeer ervaren huidspecialisten geadviseerd als effectieve oplossing voor huidverbetering, vertragen van huidveroudering en aanpakken van huidproblemen zoals de acne huid of de rode gevoelige huid. Medik8 is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt omdat de producten geen parabenen, zeep, sulfaten of agressieve reinigers bevat. Resultaat zonder de irritatie. De diep werkende serums zijn een weldaad voor de huid.

Medik8 producten zijn vooruitstrevend en was het eerste “groene” cosmetica product op de markt. Dat wil zeggen dat in de ontwikkeling van alle producten, van onderzoek tot productie toegewijd is om de impact op het milieu te minimaliseren.

Medik8 is expert in professionele huidverbeteringsproducten tegen huidveroudering. Ze begrijpen de huid. Ze hebben 6 oplossingen die zorgvuldig ontwikkeld zijn met expertise en precisie en richten zich op veel voorkomende huiduitdagingen. Van anti-aging en acne tot pigmentatie en roodheid, wij kunnen helpen.

U kunt de gehele verzorgingslijn van Medik8 bij ons bestellen.