Zeg vaarwel tegen pigmentvlekken, Een egale huid krijgen is geen onmogelijke taak! Opvallende pigmentvlekken kunnen erg vervelend zijn. Zeker als het pigment op plekken aanwezig is die zichtbaar is en waarbij je eraan wordt herinnerd.

Na een behandeling met Cosmelan kan je na een maand van je vervelende pigmentvlekken verlost zijn!

Cosmelan wordt wereldwijd gebruikt en wordt gezien als de gouden standaard bij de behandeling van pigment. Onderstaande hardnekkige pigmentaandoeningen zijn perfect te behandelen door middel van Cosmelan.

  • Zwangerschapsmasker (melasma)
  • Ouderdomsvlekken (lentignes solaris)
  • Pigment dat ontstaan is na trauma (post inflammatoire hyperpigmentatie)
  • Pigmentatie ontstaan na medicatie gebruik
  • Zonbeschadiging

Hyperpigmentatie, of pigmentvlekken

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en veelvuldig zonnebaden en zonder zonbescherming (SPF) te gebruiken.

Hoe ziet de behandeling eruit? – Cosmelan

We starten altijd met een intake waarbij we ook een huidscan maken. Tijdens dit intakegesprek krijgt je advies over hoe de behandeling in zijn werk gaat, welke thuisproducten er nodig zijn en wat je kunt verwachten.

Hoe werkt Cosmelan?

De Cosmelan behandeling bestaat uit 2 verschillende producten, de Cosmelan 1 en de Cosmelan 2.

  • Cosmelan 1 is een masker welke we in de praktijk aanbrengen,
  • Cosmelan 2 is creme die je thuis moet gebruiken om de behandeling te ondersteunen.

Beide producten bevatten ingrediënten welke werken op de verschillende stadia van pigment.

Cosmelan is wereldwijd dé nummer 1 op het gebied van pigmentatieproblemen. Eerst wordt je huid voorbereid op de kuur met een peeling. Twee weken na deze peeling kom je terug voor het eerste Cosmelan masker (Cosmelan 1). Dit is een mosterdkleurig masker dat je 6 tot 12 uur draagt. Je gaat dus met het masker op naar huis. Na ongeveer 2 weken is de huid volledig hersteld. Je kunt nu een start maken met Cosmelan 2, een crème die het proces ondersteund

Hoe snel zie ik resultaat?

Met de Cosmelan behandeling ziet u al na 1 behandeling resultaat! Afhankelijk van de ernst en oorzaak van de pigmentvlekken bepaald hoe snel het resultaat zichtbaar zal zijn. Of uw pigment compleet zal verdwijnen of in grote mate zal verlichten is afhankelijk van de aard van het pigment. Na een maand is het uiteindelijke resultaat van de behandeling zichtbaar.

Vergoedingen door de verzekeraar

De Cosmelan behandeling kan vergoed worden door de zorgverzekeraar vanuit het pakket voor camouflagetherapie. Dit is echter afhankelijk van uw aanvullend verzekeringspakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

Prijzen

Intake Cosmelan ( kosten ) Gratis

Duur van de behandeling: 30 minuten

We starten altijd met de intake

Duur van de behandeling: 60 minuten
Prijs van de Cosmelan /pigment behandeling:  € 699,- inclusief thuis producten