Huidveroudering komt in verschillende vormen. De huid wordt onder andere slapper, pigmentvlekken ontstaan (en worden steeds duidelijker zichtbaar) en fijne lijntjes kunnen in rimpels veranderen. Met LPG Endermologie® pakken wij huidveroudering aan bij de bron. Wij geloven in de kracht van het eigen lichaam en zetten de cellen die door de jaren heen wat minder actief zijn geworden, door middel van mechanische bindweefsel stimulatie weer aan het werk. Naast dat huidveroudering stevig wordt aangepakt, kunnen we ook perfect werken op body contouring, littekens, cellulite, lipoedeem en andere huidproblemen.

Werking LPG Endermologie®

Behandelingen met LPG Endermologie® richten zich op het onderhuids bindweefsel. Ze zijn geschikt voor het lichaam en het gezicht en voor zowel mannen als vrouwen. Het LPG apparaat lift, rolt en masseert de opgepakte lichaamshuid en het onderhuids bindweefsel zodanig dat weefsel blokkades worden opgeheven en vetophopingen losser raken en verminderen. De bloed- en lymfecirculatie wordt gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken.

Maximaliseer de resultaten met de LPG lichaamsproducten

Om de behandelingen die wij met LPG Endermologie® doen extra kracht bij te zetten, adviseren we altijd om de lichaamsproducten van LPG ernaast te gebruiken. LPG heeft al ruim 30 jaar ervaring op het gebied van huidproblemen. De producten zijn gericht op de 4 voornaamste doelen bij het verbeteren van de lichaamshuid: afslanken, huidversteviging, een betere bloedsomloop en het verminderen van cellulite.

Door professionele behandelingen te combineren met de lichaamsproducten van LPG Endermologie®, wordt de natuurlijke celactiviteit maximaal gestimuleerd, wat zorgt voor het hoogst haalbare resultaat.

LPG Endermologie® voor het gezicht

LPG Endermologie® staat bekend om de resultaatgerichte lichaamsbehandelingen, maar is zeker zo effectief voor het gezicht! Voor de gezichtsbehandelingen werken we met een andere (kleinere) kop, de Mobilift. We richten we ons op 4 belangrijke pijlers: het verhelderen van de teint, het aanpakken van huidverslapping en rimpels, het verminderen van donkere kringen en wallen onder de ogen en het minimaliseren van de onderkin. We passen een intensieve vacuümtechniek toe die de huid aanzuigt, omhoog trekt en op- en afrolt. Met deze behandeling wordt de productie van collageen gestimuleerd en tegelijkertijd vertraagt het de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 70% steviger wordt. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Daarnaast verbetert de doorbloeding en versnelt de stofwisseling in de cellen met mooie resultaten tot gevolg.

Wat kun je verwachten?

De behandelingen zijn een ware fitness voor je huid. LPG Endermologie® behandelingen gaan huidveroudering tegen, verstevigen de huid, bevorderen afslanking, verzachten littekens en hebben tal van andere voordelen voor je huid. Al vanaf de eerste sessie zijn resultaten waar te nemen. Vanaf 3-4 sessies zijn er bij de meeste mensen duidelijke verbeteringen te zien. De resultaten kunnen uiteraard per persoon verschillen en zijn afhankelijk van lichaamseigenschappen, leefstijl en leeftijd. De behandeltechniek is pijnloos en 100% natuurlijk.

Tarieven

Behandeling Details Prijs
Intake LPG lichaam of gezicht 30 min. Gratis
LPG kennismakingskuur 3 behandelingen van 40 min. €199
LPG lichaam 30 min. €85
LPG lichaam 40 min. €99
LPG kuur 5 behandelingen 30 min + gratis pak 30 min. €349
LPG kuur 10 behandelingen 30 min + gratis pak 30 min. €699
LPG kuur 15 behandelingen 30 min + gratis pak 30 min. €1049
LPG kuur 5 behandelingen 30 min + gratis pak 40 min. €449
LPG kuur 10 behandelingen 40 min + gratis pak 40 min. €899
LPG kuur 15 behandelingen 40 min + gratis pak 40 min. €1349