Maak kennis met Blush Skin Institute en huidspecialiste Ilknur Turna, zij laat je de mogelijkheden in huidverbetering zien voor jouw droomhuid, passend bij je persoonlijke wensen.

Meet

Onze huidspecialiste maakt een huidscan met de Observ520™, een perfecte combinatie van waarnemen en meten. Met de huidanalysescan bekijken we de diepere huidlagen van jouw huid en leggen we deze vast op foto’s. Vanuit deze foto’s en de intake volgt een analyse en een overzicht hoe we jouw huid het beste kunnen behandelen.

We inventariseren je wensen en voegen deze toe aan de analyse. Zo ontstaat een persoonlijke behandeling op maat en komen we tot die mooie, gezonde stralende huid waar ook jij recht op hebt!

Treat

Tijdens de behandeling selecteren we producten en ingrediënten die nodig zijn om jouw huid te verzorgen en te laten herstellen. We laten je kennismaken met de wereld van anti-aging, huidverbetering, huidverzorging en peeling. De behandeling is de start voor een mooie, gezonde huid.


Persoonlijk thuisbehandelplan

Na het intakegesprek, dat aangevuld is met de gegevens van de gratis huidscan met de Observ520™, ontvang je een zorgvuldig afgestemd behandel- en productadvies op maat. Zo kun je ook thuis jouw huid optimaal verzorgen; jouw persoonlijke thuisbehandelplan.

Daarna bespreken we hoe we jouw thuisbehandelplan in de praktijk gaan uitvoeren. We geven aan welke behandelingen we adviseren om jouw droomhuid te bereiken en geven hiervan een kostenindicatie.


Inhoud kennismakingsbehandeling

  • Intake
  • Gratis huidscan met de Observ520™
  • Skin Beauty behandeling of een peeling
  • Huidverzorgingsadvies
  • Advies productgebruik

Duur van de behandeling 60 minuten
Prijs van de behandeling  € 69,- ** momenteel is er een korting van 50%

Bij de kennismakingsbehandeling is de huidscan t.w.v. € 30,- gratis!


Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook kennismaken met de Meat & Treat kennismakingsbehandeling van Blush Skin Institute?

Plan nu online je bezoek aan de salon of neem contact op voor het inplannen van jouw eerste afspraak. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust!