De vette huid heeft duidelijk zichtbare, verwijde poriën die gepaard gaan met enkele of meer comedonen. Deze comedonen (mee-eters) kunnen open (‘zwarte puntjes’) of gesloten zijn. Vaak zijn de gesloten comedonen de voorlopers van puisten.

De hoornlaag is verdikt en de huidskleur veelal gelig/witachtig door de kleur van de hoornsubstantie. De huid is weinig reactief; het huidoppervlak vertoont oneffenheden. De huid is bovendien vaak slecht doorbloed.


Hoe behandelt Blush Skin Institute dit huidtype?

De beste behandelingen voor dit huidprobleem richten zich op het verdunnen van de hoornlaag.

Voor dit type huid zijn alle beauty gezichtsbehandelingen van Blush Skin Institute, in combinatie met de Casmara alginaat maskers of de Medik8 Age Defying Facial, geschikt en doeltreffend.

Vette huid


AFSPRAAK MAKEN

In een vrijblijvend intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is.
Om een nog beter beeld van jouw huid te krijgen, kan ook de skin analyse ingezet worden. Met deze scan krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. We maken zes verschillende foto’s met diverse belichtingen. Op die manier wordt het onzichtbare in jouw huid zichtbaar!
Ook als je geen huidklachten hebt, helpt een huidscan om te bepalen welke factoren jouw ideale huidconditie in stand houden en hoe je jouw droomhuid kunt behouden.

Afspraak maken Terug naar overzicht