Vanaf je dertigste levensjaar begint je huid tekenen van veroudering te vertonen. In de loop van de jaren nemen de kenmerken van veroudering steeds meer toe. Misschien merk je dat je huid dunner, kwetsbaarder, slapper en/of droger wordt.

De uiterlijke kenmerken van huidveroudering kunnen we goed aanpakken en veel minder zichtbaar maken. Met anti-aging producten kunnen we het natuurlijke verouderingsproces positief beïnvloeden en het lichaam weer activeren om werkzame stoffen aan te maken en te behouden.


Wat is er te doen aan een droge huid?

Hoe gezonder je leeft, hoe beter het resultaat: huidveroudering is immers niet alleen een natuurlijk proces maar hangt ook samen met persoonlijke levensstijl. Wees voorzichtig met blootstelling aan de zon. Roken, drinken, beweging en eetgewoontes spelen een rol bij anti-aging en de algehele conditie van jouw huid.

Met name behandelingen in de vorm van een kuur werken goed bij huidveroudering.


Geschikte behandelingen zijn

Voor de verouderde huid zijn alle beauty gezichtsbehandelingen van Blush Skin Institute, in combinatie met de Casmara alginaat maskers of de Medik8 Age Defying Facial, geschikt en doeltreffend.

Huidveroudering


AFSPRAAK MAKEN

In een vrijblijvend intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke behandeling voor u het meest geschikt is.
Om een nog beter beeld van jouw huid te krijgen, kan ook de skin analyse ingezet worden. Met deze scan krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, de huidstructuur en de diepere huidlagen. We maken zes verschillende foto’s met diverse belichtingen. Op die manier wordt het onzichtbare in jouw huid zichtbaar!
Ook als je geen huidklachten hebt, helpt een huidscan om te bepalen welke factoren jouw ideale huidconditie in stand houden en hoe je jouw droomhuid kunt behouden.

Afspraak maken Terug naar overzicht