Full body laser actie

Omdat dit hét moment is om te starten met permanente ontharing hebben we een aantal tijdelijke acties lopen.

Megadeal  – 7 zones* voor €349,- per behandeling in plaats van €980,-

Megadeal – 5 zones* voor €299,- per behandeling in plaats van €880,-
Megadeal  – 4 zones* voor €249,- per behandeling in plaats van €795,-
Megadeal – 3  zones * voor €225,- oksels, bikinilijn en onderbenen in plaats van €450,-

*Zones waaruit je kunt kiezen: onderbenen, bovenbenen, onderarmen, bovenarmen, bikini klein, bikini groot, billen, bilnaad, buik, handen, voeten en oksels. Indien je een andere zone wilt behandelen die er niet tussen staat kunnen we altijd overleggen.

Waarom je het beste bij Blush Skin Institute kunt komen voor laserbehandelingen?

  • Veilig en permanent* haar verwijderen
  • Efficiënte 2 in 1 laser, waardoor minder behandelingen nodig zijn
  • Geschikt voor ieder haar- en huidtype
  • Pijnloze behandeling dankzij het gepatenteerde koelsysteem
  • Goede en eerlijke prijzen

Laserbehandelingen

Heb je last van ongewenste haargroei en wil je niet meer denken aan waxen, scheren of epileren? Dan is permanente ontharing door middel van laser ideaal! Een laser kan haartjes verwijderen en vernietigt ook de haarzakjes, zodat er geen nieuwe haren meer zullen groeien.

Type laser

Wij werken met de Candela GentleMax Pro. Wij hebben voor deze laser gekozen omdat dit de meest krachtige laser wereldwijd is én omdat we met dit systeem 2 lasers kunnen combineren waardoor we prachtige resultaten kunnen bereiken. De GentleMax Pro laser is geschikt voor alle huidtinten en ook voor de dunnere haren. Met deze laser combineren we de Nd Yag laser (1064nm) en de Alexandrite laser (755nm). De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtypes en de ND:Yag laser zetten we in op de gepigmenteerde huid.

Voor de behandeling

Elke huid is anders en daarom doen we voorafgaand aan de behandeling altijd eerst een intake gesprek. Hierbij kijken we naar jouw type huid én type haar. We geven je informatie over de behandelingen en vertellen je wat je precies kunt verwachten van de behandeling en schatten in hoeveel behandelingen we verwachten nodig te hebben om de te behandelen zone haarvrij te krijgen.

Werking van permanente ontharing

Tijdens een behandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Dit proces is alleen effectief in de groeifases van de haren. Je haren bevinden zich niet allemaal in dezelfde groeifase. Daardoor moet de behandeling een paar keer worden herhaald. Hoe vaak verschilt per persoon en per gebied.

Pijnloze behandeling

Wij werken met het Zimmer Cryo koelingssysteem dat comfortabelere behandelingen mogelijk maakt waardoor de laser behandelingen geheel pijnloos zijn! Hoe dit werkt? Het te behandelingen gebied wordt door het apparaat voor, tijdens en na het laseren gekoeld zodat je nergens last van hebt!

Do’s & don’ts

Om een zo goed en mooi mogelijk resultaat te kunnen behalen is het van belang om je aan een aantal voorwaarden te houden. Wij vinden het resultaat natuurlijk belangrijk, maar veiligheid staat bij ons altijd voorop. Daarom informeren we je graag uitgebreid tijdens een intake gesprek. Hieronder lees je alvast wat belangrijke punten met betrekking tot het laser traject.

Dit kun je gerust doen:

  • Je kan tot 1 dag voor de behandeling de haren weg scheren en tot 4 dagen voor de behandeling gebruik maken van ontharing crème.
  • Tijdens het laser traject mag je de haren gewoon scheren.

Hier dien je rekening mee te houden:

  • 3 weken voor de behandeling niet meer harsen of epileren.
  • Tijdens het gehele laser traject kun je beter niet harsen of epileren.
  • Het is niet verstandig om antibiotica te slikken tijdens het behandeltraject. Geef ook andere (wijziging in) medicijnen altijd van te voren door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Vergoeding voor laserbehandelingen

Het is mogelijk dat je zorgverzekering een vergoeding biedt voor laser ontharen in het gelaat. Dit is altijd vanuit je aanvullende verzekering.

Heb je nog tegoed over? Maak hier dan gebruik van voor het einde van het jaar.

De voorwaarden en de vergoeding kan je teruglezen in de polis van je zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook kennismaken met de innovatieve lasertechnieken van de GentleMax Pro

bij Blush Skin Institute?

Boek je afspraak handig online of neem contact op voor het inplannen van een afspraak!

Boek je gratis intake/ test behandeling

Heb je nog vragen, stel ze gerust! We nemen graag de tijd om je uitgebreid te informeren over onze laserbehandelingen.

*Doordat onze haren zich niet in dezelfde groeifase bevinden, is het onmogelijk na 1 behandeling haarvrij te zijn. Voor een permanente haarreductie van minimaal 85% zijn gemiddeld 5-7 behandelingen nodig.