Casmara alginaatmaskers, onze favoriete luxe maskers

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Onze huidspecialiste brengt de maskers vloeibaar aan, zo kunnen we ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen (iets dat met andere maskers niet mogelijk is).

De algen in de Casmara maskers zijn 10 keer rijker aan olie-elementen dan de vergelijkbare plantaardige stoffen. De bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen.

De alginaatmaskers zijn een perfecte aansluiting op een peeling vanwege de lage temperatuur: de huid wordt meteen gekalmeerd. Deze maskers zijn dan ook na elke behandeling toe te passen.

Casmara heeft een groot assortiment van 10 verschillende alginaatmaskers. Vooral in de Skin Beauty en Skin Beauty Essentials en -Complete behandelingen zijn ze zeer populair. Maar ook na een peeling behandeling of na microdermabrasie of mesotherapie zijn ze een weldaad voor je huid.


WERKING CASMARA ALGENMASKER

Elk masker heeft zijn eigen samenstelling en werking. Onder het masker brengen we een hydraterend serum aan waardoor er een vochtstuwing in de huid ontstaat. Het serum gaat zich nu binden met het aanwezige vocht in de huid. Hierdoor krijgt de huid een betere hydratatie en zie je hem fijner van structuur worden.


EEN ‘ALL OVER’ MASKER

Als we het alginaatmasker aanbrengen op jouw huid voelt het even heel koud aan. Het is een dik papje dat we snel aanbrengen. Dit masker mag ook op de ogen en op de mond worden aangebracht. Na de inwerktijd rollen we het van de huid af.


WAT IS HET EFFECT VAN EEN CASMARA MASKER?

Je ziet dat de huidstructuur fijner is en dat de fijne lijntjes wat minder zichtbaar zijn. Je huid heeft een prachtige glow gekregen en ziet er mooi en rustig uit.


Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook kennismaken met de huidverbeterende Casmara maskers van Blush Skin Institute? Boek online of neem contact op voor het inplannen van een afspraak. Als je vragen hebt over jouw huid of de mogelijkheden die wij bieden, stel ze gerust!