Mesotherapie Hair Boost is een behandeling die we inzetten tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Het activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van je haar verbeterd wordt.

Het hoofdbestanddeel van Mesotherapie Hair Boost zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat het cocktails van speciale vitamines die nodig zijn voor haargroei en groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Na 6 maanden wordt het resultaat van de eerste behandelkuur geëvalueerd. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haardikte en haarkwaliteit.

 

 

Na hoeveel behandelingen heb je dit resultaat?

Het resultaat op bovenstaande foto is na 6 behandelingen.

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 4 tot 8 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals bijvoorbeeld je hormonale huishouding.

 

Is dit resultaat blijvend?

Jazeker!  Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 maanden terug te komen voor een onderhoudsbehandeling.


Hoe werkt Mesotherapie behandeling?

Met micro-injecties in de hoofdhuid brengt de huidspecialiste vitamines en voedingstoffen in. Mesotherapie is een 100% natuurlijke behandeling voor dieptevoeding waardoor maximale voeding in de hoofdhuid wordt ingebracht.

Deze boost van voedingsstoffen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert en de haren dikker en steviger worden en langer blijven zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor het haar voller wordt.

 

Haaruitval, oorzaken

Eén van de oorzaken van haaruitval is een slechte doorbloeding. Door de hoofdhuid lokaal te voeden en de doorbloeding te verbeteren worden de haarfollikels gestimuleerd. Haaruitval stopt en nieuwe haargroei ontstaat.

 

Is Mesotherapie Hair Boost geschikt voor mij?

De Mesotherapie Hair Boost is geschikt voor alle typen hoofdhuid en biedt mooie langetermijnresultaten. Mesotherapie Hair Boost is een behandeling zonder bijwerkingen en de perfecte oplossing voor iedereen die superieur resultaat wenst! De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

 

Duur van de behandeling: 45 minuten
Prijs per behandeling: € 149,-

 

PLAN GRATIS JE INTAKE GESPREK 

 


Interval tijdens deze kuur

2-3 weken


Voorbereiding

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kun je niet ontsmetten), was je thuis voorafgaand aan de behandeling je haar en gebruik je geen stylingsproducten.


Nazorg

24 uur niet wassen.


Nieuwsgierig geworden?

Wil jij ook kennismaken met de Mesotherapie Hair Boost van Blush Skin Institute? Boek online of neem contact op voor het inplannen van een afspraak. Als je vragen hebt over jouw huid of de mogelijkheden die wij bieden, stel ze gerust!