Laat je lekker verwennen met één van onze gezichtsbehandelingen. Onze schoonheidsspecialiste in Haarlem geeft je een behandeling op maat die volledig aansluit op de unieke behoeften van jouw huid. Een gezichtsbehandeling is niet alleen een fijne ervaring, het brengt ook nog eens heel veel voordelen met zich mee!

De voordelen van een gezichtsbehandeling Haarlem

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten zullen je gezichtshuid een absolute boost geven. Wij bieden je een diepe reiniging, waardoor je huid na behandeling in topconditie zal verkeren. Een goede reiniging zorgt er tegelijkertijd voor dat de crèmes die jij thuis gebruikt effectiever werken. Doordat alle dode huidcellen en vuil verwijderd zijn, neemt je huid verzorgingsproducten makkelijker op. Naast dat een gezichtsbehandeling Haarlem zeer effectief werkt, is het ook nog eens heerlijk ontspannend. Je hoeft je even helemaal nergens zorgen over te maken, wat een verwennerij!

Krijg een advies op maat

Gezichtsbehandeling HaarlemIedere huid is uniek en zal dus gebaat zijn bij een aanpak die gericht is op de huidtype en de huidige conditie van de huid. Bij ons kun je een gratis huidanalyse krijgen, waardoor we achter jouw huid behoefte kunnen komen. De meeste huidaandoeningen ontstaan in dieper gelegen huidlagen, waardoor ze niet direct zichtbaar zijn. Met behulp van een huidanalyse, kunnen wij eventuele huidproblemen vroegtijdig ontdekken en verhelpen. 

Na een gratis huidanalyse kunnen wij de conditie van je gezichtshuid optimaliseren door een behandeling te gebruiken die effectief is voor jouw huidtype. Op deze manier reinigen we je huid, waardoor deze langer gezond blijft. Wist je bijvoorbeeld dat een schone huid minder snel veroudert? Een intensieve huidverzorging, zoals de oxygeneo behandeling kan een slappe huid en kraaienpootjes in een zekere mate verminderen. Ook stimuleren wij de doorbloeding in je gezicht met behulp van een massage, zodat het bindweefsel zichzelf kan verstevigen. Met een betere doorbloeding zullen verzorgingsproducten bovendien beter opgenomen worden.

Zeg maar dag tegen onzuiverheden!

Puistjes, mee-eters, een vette en/of droge huid kunnen een grote last zijn, maar dat hoeven ze niet te blijven. Wij helpen je graag om deze onzuiverheden te verwijderen. Daarnaast zal een diepe reiniging en een goede verzorging met behulp van een gezichtsbehandeling helpen om oneffenheden in de toekomst te voorkomen. Je huid ziet er hierdoor gezonder uit en een gezonde huid geeft zelfvertrouwen. Je zit lekkerder in je vel en kan de wereld weer aan. Een gezichtsbehandeling in ons beautysalon in Haarlem heeft dus alleen maar voordelen!

Ben jij nieuwsgierig geworden? Breng dan een bezoekje aan onze schoonheidssalon in Haarlem!

 

Neem contact op