Een goede behandeling van een schoonheidsspecialiste is meer dan een luxe, het is een noodzaak! Denk bijvoorbeeld aan je huid. Het is het grootste orgaan en beschermt je tegen invloeden van buitenaf. Tegelijkertijd heeft een slechte huid ook invloed op je uitstraling. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste voor een huidbehandeling is dus een goede investering!

De meest betrouwbare schoonheidsspecialistes in haarlem

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten in Haarlem staan voor je klaar zodat jij weer kan stralen! Bij ons wordt je behandeld door kundige en gediplomeerde schoonheidsspecialisten. We werken met professionele producten en apparatuur en bieden gegarandeerd resultaat aan. We geven een persoonlijke behandeling die volledig wordt afgestemd op jouw behoeftes. Uiteraard voeren we een uitgebreide huidanalyse uit om te kijken wat het beste aansluit. Hier geven we uitgebreid advies over. 

Verzorg je lichaam

Schoonheidsspecialiste HaarlemOns lichaam heeft het zwaar. Je krijgt dagelijks te maken met zonlicht, invloeden van autogassen, warmteverschillen, stress en sommigen van ons merken de invloed van medicijnen, zwangerschap en hormonale schommelingen. Dit alles kan invloed hebben op je haar en je huid. Je haar en huid beschermen jou altijd, dus is het belangrijk hen ook te beschermen en goed te verzorgen, zodat zij deze invloeden aankunnen. Geef je haar of haar bijvoorbeeld een boost met behulp van onze mesotherapie en microneedling. Kan je huid wel wat extra’s gebruiken? Ga dan voor microdermabrasie. Dit helpt de huidstructuur te versterken, terwijl alle dode huidcellen van het gezicht verwijderd worden. Heb je last van onzuiverheden? Dan kan onze acne specialist je verder helpen. Alvorens we een behandeling starten, krijg je van ons een gratis huidanalyse, zodat wij een volledige verzorging op maat kunnen bieden. Met behulp van deze analyse kiest de schoonheidsspecialiste de passende behandelmethode, waardoor resultaat altijd gegarandeerd is. Voor een verstevigende gezichtshuid behandeling kan de Oxygeneo behandeling de beste oplossing bieden. Dit reinigt je huid zeer grondig en zal rimpels tegengaan. Een stevige huid is een blije huid!

Ontspan en geniet

Onze schoonheidsspecialistes zijn niet alleen zeer kundig, maar zij begrijpen ook dat een schoonheidsbehandeling meer is dan het reinigen of een boost geven aan de huid. Het is een verwenmoment, waarbij jij even heerlijk tot jezelf kunt komen. Werk verdwijnt even helemaal naar de achtergrond, waardoor je ook nog stress verminderd. Bovendien zorgen bijvoorbeeld bindweefselmassages ervoor dat oxytocine vrijkomt, een gelukshormoon dat je stresslevel verlaagt. Geniet van de intense rust en de verzorging die je verdient hebt. Wanneer je de schoonheidssalon verlaat, voel je je een ander mens.

 

Neem contact op