Een bezoekje aan de schoonheidssalon is altijd een goed idee. Sluit je af van de rest van de wereld en kom even helemaal tot jezelf, terwijl de schoonheidsspecialiste je huid onder handen neemt. Na de behandeling voel je je helemaal gezuiverd en herboren!

Het genot van een bezoek aan de schoonheidssalon Haarlem

Schoonheidssalon HaarlemBen jij wel eens onze schoonheidssalon binnengestapt? De ontspannen sfeer heeft direct een positief effect. Onze gediplomeerde huidspecialisten helpen je graag verder met de behandeling naar wens. Indien je voor een huidbehandeling komt, geven wij jou graag een gratis huidanalyse om de conditie van je huid te beoordelen. Met behulp van een huidscan kunnen wij de conditie van je huid volledig beoordelen. Met de uitkomst van deze analyse kunnen we uiteindelijk jouw huid behandelen met een persoonlijke behandelmethode. Zo hebben wij bijvoorbeeld een acne specialist die je graag helpt om de onzuiverheden van je huid te verwijderen. Je huid wordt niet alleen gezonder, maar je zal ook een stuk lekkerder in je vel zitten! Het bezoeken van een schoonheidssalon bevordert je gezondheid, is rustgevend en het geeft je eigenwaarde een boost!

Onze behandelingen

Dankzij de kundigheid van onze gediplomeerde huidspecialisten en onze behandelmethoden op maat, heeft onze schoonheidsbehandeling altijd resultaat. Als je gezicht of zelf je haar wel een boost kan gebruiken, kun je bij ons terecht voor o.a. mesotherapie en microneedling. Ook hebben wij vele gezichtsbehandelingen op maat, waaronder kruidenpeelings en de populaire oxygeneo behandeling, een doorbraak in de anti-age behandelingen. 

Naast gezichtsbehandelingen op maat, kun je je ook laten harsen voor een zijdezachte huid. 

Alle beauty behandelingen zijn mogelijk bij Blush Skin Institute. Na een of meerdere behandelingen in onze schoonheidssalon in Haarlem voel je je weer helemaal jezelf. 

Het juiste advies ontvang je in onze schoonheidssalon in Haarlem

Onze kundige huidspecialisten zorgen ervoor dat jij gegarandeerd resultaat ziet na de behandeling. Dankzij hun professionaliteit en de juiste behandelmethoden, zal je het effect van je bezoek aan de schoonheidssalon nog lang kunnen merken. Wij geven je echter ook graag advies mee omtrent schoonheidsproducten, zodat je je huid gezond kunt houden. Op deze manier zie je er altijd op je best uit. Omdat je huid zo nu en dan professionele verzorging nodig heeft, is het goed om regelmatig een bezoek bij de schoonheidssalon te blijven plannen, zodat wij bijvoorbeeld je huid een extra boost kunnen geven. Die diepe reiniging en het geweldige resultaat is namelijk alleen bij ons in de schoonheidssalon te verkrijgen.

Wil jij je huid grondig laten verzorgen en jezelf lekker in de watten laten leggen? Kom dan bij ons langs en ervaar het effect van onze professionele beauty behandelingen.

 

Neem contact op